Persbericht

Bericht op 18 december 2017

Allshare zet online betaalapplicatie en Bankview neer voor InsingerGilissen

Succesvolle uitrol online betaalapplicatie en migratie naar Bankview na fusie

 

Allshare heeft op technisch gebied een nauwe betrokkenheid gehad bij de fusie tussen Insinger de Beaufort en Theodoor Gilissen Bankiers tot InsingerGilissen, op 1 oktober jongstleden. Na maanden van intensieve samenwerking zijn – met de implementatie van een online betaalapplicatie en de migratie richting Bankview – twee belangrijke mijlpalen bereikt.

Implementatie online betaalapplicatie bij InsingerGilissen

In zeven maanden tijd heeft Allshare een compleet betalingssysteem gekoppeld aan Bankview, het core banking systeem dat gebruikt wordt door InsingerGilissen. Cliënten van de bank kunnen nu online betalingsopdrachten versturen en inzicht krijgen in hun rekening en mutaties.

Luit-Jan Spanninga, CEO Allshare: “De relatief snelle implementatie was mogelijk door de ruime ervaring die Allshare heeft op dit terrein en de uitstekende samenwerking met de bank. Het is een compleet pakket met alle functionaliteiten die van een modern betalingssysteem verwacht mogen worden, voorbereid op de PSD2 toekomst.”

Migratie richting Bankview

Alle gegevens van het oude Insinger backoffice systeem zijn gemigreerd naar Bankview, waar Theodoor Gilissen al op werkte. De migratie verliep vlekkeloos en kon in één weekend gerealiseerd worden. De voorbereidingen werden uitgevoerd in nauwe samenwerking tussen Insinger de Beaufort, Theodoor Gilissen en Allshare. De cliënten van Insinger de Beaufort zijn gemigreerd en de oud Insinger de Beaufort medewerkers werken nu ook met Bankview.

Jolanda van de Kamer, COO InsingerGilissen: “Allshare heeft een sterk trackrecord op het gebied van het migreren van administraties naar Bankview en het koppelen naar andere systemen.”

Over Allshare

Allshare noemt zich een FinTech mèt ervaring. Waarom? Al jaren levert Allshare financiële diensten met betrouwbare software. Het is modern en ontwikkelt producten met de meest moderne techniek. Het core-banking systeem communiceert met andere systemen die momenteel deel uitmaken van een uitgebreid IT-landschap van banken en verzekeraars. Allshare is een uitstekende mix van jarenlange ervaring en FinTech-benadering van technologie.

Over InsingerGilissen

InsingerGilissen Bankiers N.V. is een private bank die zich richt op vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen en institutionele partijen. InsingerGilissen verleent tevens specifieke diensten aan zelfstandig vermogensbeheerders.

InsingerGilissen biedt particuliere cliënten, naast onafhankelijk vermogensbeheer en beleggingsadvies, een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten. Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit asset management, asset consulting en alternatieve investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treedt zij, onder het label InsingerGilissen Services, op als depotbank.

De bank heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen en Rotterdam. InsingerGilissen maakt onderdeel uit van het netwerk van KBL European Private Bankers. Er zijn circa 325 medewerkers werkzaam en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa 25 miljard euro.

InsingerGilissen Bankiers N.V. is ontstaan uit de fusie, op 1 oktober 2017, tussen Bank Insinger de Beaufort N.V. en Theodoor Gilissen Bankiers N.V.

Visiting address
Scorpius 30 (Building E)
2132 LR Hoofddorp

Mailing address
PO Box 280
2130 AG Hoofddorp

Get in touch
Tel: +31 (0) 88 85 88 500

E-mail
info@allshare.nl
jobs@allshare.nl